Najnovšie recenzie zo sekcie Domáce pekárne
Piekli sme zatiaľ len raz, ale chlieb sa vydaril, super je aj kniha receptov
Spĺňa popis aj moje požiadavky.
- nemá priezor na vrchnom poklope
- pri miesení je viacej hlučný
Spokojnosť
Stará pekárnička sa mi pokazila tak som si objednala novú a táto sa mi pozdávala aj výkonom aj cenove
Mám pekárničku Eta Duplica. Rozpadla sa mi nádoba na hnetenie a pečenie. Nedá sa do nej zohnať náhradná. Bez pekárničky už neviem byť. Vybrala som si pekáreň Sana. Vyzerá rovnako. Ovláda sa však trochu inak. Ešte som neprišla na to ako. Nádoba pasuje aj do Ety. Zatiaľ hnetiem a pečiem v Ete.
- Pekný dizajn
- Prijateľná hlučnosť
- Jednoduché ovládanie
- Viac možností, nie len chlieb
- Dve miešadlá
- Dve nádoby
- Nedostatočný a niekde nesúvisiaci návod
- Zahmlievanie priezoru a dokonca aj displeja
Zatiaľ som robil 2 chleby ale nepodarili sa, málo vykysnuté. Verím že v ďalších odstránim nedostatok.
- Som spokojná s výrobkom
- chutný chlebík
- Jednoduchá obsluha.
- kvalitný výrobok
- skvelý dizajn
- dobrý manuál
Naozaj kvalitná pekáreň....
Už sme aj piekli chleba a bol vynikajúci.
- Výborná cena a výkon
- zatiaľ nič
Pekáreň má 2 háky, utiahne vymiesiť 90 Dg múky, čo je veľká výhoda ak potrebujeme upiecť, alebo vymiesiť cesto pre väčšiu rodinu. Som spokojná, aj predchádzajúcu pekáreň som mala tej istej značky a slúžila veľmi dlho.
- Mala
- Programy na pecenie
- Plne manualne ovladanie
- Miesa luxusne s jednym hakom
Mala a sikovna pekaren na ktorej si upeciete aj chleba s vlastnymi parametrami.
- Množstvo programov
- Jednoduchosť ovládania
- Odložený štart
- Niekedy sa problematickejšie vyberá chlieb z nádoby
Skvelý pomocník do kuchyne, pečivo je výrazne rýchlejšie upečené ako v našej predošlej pekárni. Zvláda výborne aj chlieb z bezlepkovej múky. Vďaka odloženému štartu môžete spokojne spať, zatiaľ čo váš chlebík sa pečie a vy sa zobudíte do rozvoniavajúcej domácnosti. Odporúčam
- Vyskusala som prvy raz vyzera ze bude dobra...
- Dobrá kvalita za nízku cenu
- Program s individuálnym nastavením parametrov
Zatiaľ spokojnosť.
Primeraná cena, jednoduché ovládanie, dostatočný výber programov.
Robí to, na čo je určená.
- výborný produkt aj na výrobu bezlepkového pečiva
- veľký objem
- ľahké ovládanie
- množstvo funkcií
- priateľná cena
- kvalitný produkt
Domácu pekáreň som kupoval na odporúčanie. Jeho funkcie ma nesklamali. Výborný pomocník do kuchyne aj pre začiatočníkov. Výhoda dvoch protisebe točiacich sa lopatiek.
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »