Najnovšie recenzie zo sekcie Domáce pekárne
- Jednoduchá obsluha a nastavenia
Zatial pouzita 3x..mame julen tyzden ale zatial so nenasla ziadnu chybicku...urcite odporucam
Funguje presne a spoľahlivo podľa popisu produktu. Spokojnosť.
- Kvalitné
Odporúčam
- Výborná na prípravu bezlepkového pečiva.
Som spokojný
- Poslali mi produkt ktory predtym pouzival iny zakaznik a dal ho na reklamaciu
- výrobok nie je dostatočne spoľahlivý
Elektrická pekáreň ETA Crustum II 2150 nevykazuje spoľahlivosť tak ako je prezentovaná výrobcom aj po vykonanej reklamácii a oprave nezapeká chleba ale tento zostava biely a tmavosť kôrky je biela ako múka. Predchádzajúci výrobok pekáreň ETA Siesta spoľahlivosť po celú dobu životnosti cca 13 rokov a piekla každý druhý deň
Zatiaľ pečieme iba chlebík a sme spokojní s jeho kvalitou, chuťou, experimentujeme s múkami, semienkami ...
- Výborné prevedenie spotrebiča
- Veľa programov na pečenie
- Dobre pečie bezlepkový chlieb
- Nepriliepavá odoberacia nádoba
- Pomerne tichý
- Slabo čitateľný displej - mal by byť podsvietený
- Nejasný manuál
- Recepty vo všetkých balkánskych jazykoch, ale v SK nie.
- Nálepka na programy je len v cudzích jazykoch.
Celkovo je pekáreň veľmi dobrý spotrebič. Pečie dobre, dobre sa čistí, programy sú zrozumiteľné.
Drobné nedotiahnuté detaily:
Displej ukazuje to, čo treba, len je slabo čitateľný, podsvietenie by pomohlo a nestálo by takmer nič.
Recepty sú nepoužiteľné, okrem AJ sú tam všetky možné balkánske jazyky, taktiež nálepka na vrchnú časť pekárne.
Bosch má tento užívateľský komfort omnoho lepší, akurát pekáreň som od nich nenašiel.
- Šikovná a skladná
- Není hlučná
- Žiadna nevýhoda
Som mimoriadne spokojná, a dom rada že sme sa pre ňu rozhodli iba odporúčam
- zatiaľ nič
- Môžem porovnávať, pretože je to moja druhá. Prvú som mal pekáreň Professor, ale po10- tych rokoch doslúžila. Rozhodol som sa pre ďalšiu, lebo kúpený chlieb už nemá tú kvalitu ani chuť ako v minulosti. Zvykli sme si na domáci chlieb a vychádza aj o polovicu lacnejšie a navyše je to aj zábava. Po mnohých prečítaných recenziách a mojej skúsenosti s prvou pekárňou, som sa rozhodol pre Etu. Dôvody: Menu v češtine, dobrá cena, prípadný servis v meste, pekný vzhľad, veľa príslušenstva, farebná kniha receptov, 14 programov a hlavne, že má dva miešače cesta. Vyskúšal som už na nej piecť vo viacerých programoch, a môžem povedať, že technológia za tých 10 rokov výrazne pokročila. Z výsledkami konečného produktu som spokojný. Chlebík je výborný.
- Extremne hlucna pekarnicka, nielen pocas miesenia ale aj pocas samotneho pecenia.Musela som ju vypnut napriek nedopecenemu chlebu.
S pekárničkou som nadmieru spokojná. Vždy čerstvý chlebík. Veľmi chválim aj miesenie a kysnutie cesta. Teraz nemám problém spraviť knedlu za chvíľu, lebo miesenie cesta ručne bol pre mňa vždy problém. A chlebík? Večer nastavím a ráno ma zobudí voňavý chrumkavý chlebík.
- pečie výborný chlebík
- ľahké ovládanie
- funguje
funguje
- Možnosť vyberu veĺkosti chleba
zatiaľ len klasik program, plná spokojnosť, odporúčam
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »