Najnovšie recenzie zo sekcie Domáce pekárne
Piekol som len 2x ale zda sa ze je to dobra pekarnicka.
- Skúšal som raz a páčilo sa mi.
Pekáreň pracuje super. Zatiaľ som vyskúšal len chlieb, ale určite chcem skúsiť aj iné recepty. Zatiaľ spokojnosť
Zatiaľ som piekla len raz. Klasická pekáreň
- dobre
- Spokojný s tovarom.
Pečiem kedy chcem
Všetko je ok, pekárnička miesi, pečie, len mi chýba tlačidlo typu reset, keď chcete vynulovať predchádzajúce voľby a napr. zmeniť program. Ale je možné, že som na to ešte len neprišla a návod s takou možnosťou nepočíta. Privítala by som prehľadnejší ovládací panel.
- Výhodu
- pred drazenin som kúpila
- Pekáreň je pri hnetaní tichá,programi sú dobre zladené,spravia to čo majú.
- Funguje bez problémov. Zatiaľ.
- zatiaľ odskúšaný raz - super
Lahka manipulacia,
Podarilo sa mi upiecť aj kváskový chlebík. Bol výborný. Lepší ako z rúry. Je najlacnejšia, ale účel splnila na 100%.
- Tichučká, výborne vymiesi aj upečie.
- Kábel by mohol byť aj dlhší, je dosť krátky.
- Pri automatickom vysypaní droždia dosť hlasno 8x buchne.
Zatiaľ najlepšia pekáreň akú som kedy mala a to som už vyskúšala pekáreň ETA Delicca, Sencor, Tefal aj Silvercrest.
Som z nej nadšená. Tichučko miesi, ani ju nepočuť, každý chleba čo som zatiaľ upiekla bol výborný. Vôbec nevadí že nemá priezor, lebo ako tam nahádžem suroviny a zapnem, viac ju neotváram a chleba sa vždy podarí. Obsluha je fakt úplne jednoduchá oproti ostatným pekárňam. Vanička na chleba sa ľahko vyberá a chlebík sa vyklopí úplne ľahučko, netreba búchať s nádobou aby vyšiel.Stačí trochu zatriasť a je von. Hák mi zatiaľ nezostal ani raz v chlebe a diera po ňom je úplne minimálna. Na vaničke nezostávajú zvyšky múky, cesto vymiesi úplne perfektne. Proste TOP pekáreň.
Este nemam ziadne
rozmery pekárne sú primerané, spotrebič nezaberá príliš miesta, chlieb po prvom pečení kvalitný, zatiaľ spokojnosť
- Menšie rozmery
cena
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »