Najnovšie recenzie zo sekcie Domáce pekárne
- super pekáreň, chlieb je úžasný
spokojnosť
- Zapnutie svetla a konrola procesu miesenia či kysnutia a pečenia.
- program rapid pre chleba hotovy do 58 min. Super
- pekný dizajn
- Zlé pozorovacie uhly displeja.
Jednoznačne výborný výrobok až na ten špatne čitateľný displej.
Často pekáreň používam hlavne na miesenie a kysnutie cesta a bez pekárne si to už v kuchyni neviem predstavit.! Je to naša druhá pekáreň. Tá prvá bola obyčajná neznačková kupovaná ešte za koruny a funguje doteraz, ale už sa uvoľňuje nepriľnavý povrch nádoby a tiež su niekedy problémy s hákom. Uvidíme ako dlho nám pofrčí Kenwood. Zatiaľ spokojnosť veľká.
- Jednoduchá obsluha.
- Dobre sa čistí.
- Chlieb chutí ako od babičky.
Tento produkt vrelo odporúčam. Vždy som túžila po chutnom a zdravom chlebíku a táto pekárnička mi to umožnila. Môžem do chleba dať múku akú chcem, rôzne semienka, no pochúťka!!! Deti i manžel sú nadmieru spokojní.
- Mám ho len krátko,ale som maximálne spokojná.chlebík chrumkavý voňavučký.Skúšala som aj vianočku,bola výborná.
Odporúčam.
zo začiatku ma zmiatlo, že chvíľu sa nič nedialo, ale potom som zistila, že temperuje suroviny. Vymiešalo perfektné cesto na buchty a upiekla so aj výborný chlebík. Treba dať pozor, aby boli dobre založené hnetacie háky
- vybrala som ju podľa veľa dobrých recenzií a nesklamala som sa
som rada, že som si ju kúpila, spríjemňuje život svojimi
výrobkami samozrejme s mojou pomocou, rozvoniava celé okolie a rodina si pochvaľuje koláčiky a chutný chlebík
- Robí čo má
- kratšie a rýchle programy neponukajú očakávanú kvalitu chleba. 3 hodinový režim je vynikajúcí.
Som spokojná
- dobre sa nastavuje program, ktorý si chcem vybrať na pečenie, ide potichu ani som nevedela že ju mám zapnutú a chlebík bol dobrý.
- mohla byť trocha menšia
som spokojná
Som veľmi spokojný s tovarom.
- ľahká obsluha
- kladné odporúčania užívateľov
- možnosť výroby bagiet
- produkt mi odporučila známa
- užívateľská príručka je prehľadná - jadnoduché nastavenia
- piekla som zatiaľ len chlieb - bol dobre prepečený, s chrumkavou kôrkou, mňamka
- odporúčam
- pekný dizajn, super, že má aj dvoj komoru, mozem zamiesiť naraz rozne cesto,
- ešte sme nevyskusali vsetky funkcie, ale budem zvedava aké dzemy robi
- zatial nemám nič, okrem toho, že ked sa zamyká furt pípa a dost dlho...
- a ešte asi to, ze v noci nemozeme nechat ist, lebo je dost hlučný
- jednoduché ovládanie
odporúčam
- pekný dizajn, aj dobré výsledky pri pečení
- zatiaľ nič
čítala som o pekárničke, že vyhrala v nejakom teste, tak asi nebude najhoršia. Vyzerá veľmi dobre. A pečenie sa zatiaľ darí.
som spokojný, pečie veľmi dobre
- Vkusný dizajn
- Optimálna váha zariadenia
- Jednoduché ovládanie
- Dostatočný počet programov
- Dve lopatky na miesenie
- Jednoduché vyberanie a vkladanie vnútornej nádoby
- Hlasnejší zvuk pri miesení, najmä ak náhodou stojí na krivom, či úplne nestabilnom povrchu. Preverí aspoň, či máte linku prípadne stôl v rovine :D
- Vzhľadom na to, že bývam v rodinnom dome je hluk pri miesení ako aj pípanie pri požiadavke na dávkovanie semienok, či pri skončení programu hlasnejší, čo mne osobne vyhovuje, avšak v byte to môže byť príliš hlasné.
- Prvé dve tri pečenia boli bojové. Pekáreň sa musí "vypiecť" takže smrdí špirála a chlieb, či iné pečivo môže byť viac splasňutejšie.
Domáca pekáreň sa hodí pre začiatočníkov ale aj skúsenejších "pekárov".
Návod na obsluhu je jednoduchý. Priložený podrobný popis ako aj iné triky a či upozornenia spolu s odmerkou na tekutiny a sypané zložky navedú úplného začiatočníka, či pripomenú každému kto už predtým domácu pekáreň používal ako postupovať bez zbytočného stresu či prípadného siahodlhého hľadania na internete.
Pomocou sú i recepty, ktoré sa v manuály nachádzali, takže po prevzatí produktu vám nič nebráni ihneď ho vyskúšať.
Chlieb ako aj iné výrobky z domácej pekárne boli vynikajúco vymiesené a dobre upečené.
Pre výber tejto pekárne ma oslovil nielen jej dizajn, ktorý štylisticky prepája biely plast a podobou antikoru, ale aj to, že pekáreň má dva háky na miesenie, ktoré sa veľmi ľahko nasúvajú a vyberajú. Zároveň zaručujú veľmi dobré vymiesenie cesta a to nie len chlebového, ale aj na vianočku, či iné.
Množstvo programov je dostatočné a vyzdvihujem i možnosť odloženého štartu na 15 hodín.
Cena za ktorú som pekárničku kúpila sa skôr nachádza v lacnejšie cenovej množine, avšak produkt svojou kvalitou ju mnohonásobne prekračuje. Som s ňou veľmi spokojná a príjemne prekvapená jej výkonnosťou.
Teším sa vždy na výtvor, ktorý vytiahnem a chuť - hoci závisí vždy od surovín použitých v jednotlivých receptoch je vždy výnimočná.
- S pekárničkou Moulinex som spokojná.
- Po prvých pekárskych pokusoch som si nadávala, že sú to vyhodené peniaze. Našla som však dobrý recept, sama si ho prispôsobila a teraz už neľutujem kúpu. Schválne som si dala recenziu poslať až o mesiac, pretože týždeň je málo času na vyskúšanie.
Zatiaľ pečiem len celozrný chlieb, v podstate mi išlo len o ten. Zo začiatku boli moje pekárske pokusy len chutné, no teraz som našla dobrý recept a môj chlebík je aj pekný aj chutný. Treba len skúšať a nevzdávať to. Mojim chlapcom chlebík náramne chutí, nestihne ani vychladnúť a polovica je zjedená.
Pripájam svoj osvedčený recept, snáď niekomu pomôže. Suroviny pridávam v takom poradí, ako píšem.
- 550 ml teplej vody
- 350 g celozrnej hladkej múky
- 350 g hladkej múky
- kopcovitá káv. lyžička soli
- polievk. lyžica jablčný ocot
- 1,5 kav. lyžička sušeného droždia
- rôzne semiačka (sézamové, ľanové, slnečnicové) ja dávam všetky
- zvyknem pridať ešte za 2 lyžice otrúb (kúpite v zdravej výžive) - ak nemáte, nič sa nedeje
- 1 káv. lyž. mletej rasce
Pekáreň nastavím na program 6 - celozrný chlieb. Váha chleba nastavím 750 g, kôrku nastavím na 1, skúšala som piecť aj s hrubšou kôrkou č.2, no pre mňa bola až príliš tvrdá.
Pamätám si ešte časy, keď moja mamka piekla chleba. V niektorých receptoch na nete bolo aj mlieko, olej a cukor. Ja viem, že toto sa do chleba nikdy nepridávalo a preto sa mi prvé chlebíky nedarili. Cukor aj napriek tomu, že len 1 káv. lyžička - ja som ho cítila. Dáva sa len kvôli kysnutiu, no vykysne aj bez neho.
Cez noc nedávam piecť, pretože: Keď pekárnička cesto vymiesi a nakysne, hnetacie lopatky z cesta vyberám, lebo ak sa do chleba zapečú, tak je problém vybrať ho z formy. No nevyberám ich skôr ako prebehne druhá fáza hnetenia - to je asi keď na displai ukazuje zvyšný čas 1.40 hod. S priloženým háčikom to nie je problém. Cesto ešte nakysne a piecť začína, keď na displai ukazuje zvyšný čas 1,00.
Po upečení položím formu na lopárik, zatočím s hnetacími šrubkami a chlebík sa pekne vyberie z formy. Tak ešte horúci ho potriem vodou, do ktorej som pridala trochu soli a chlieb zabalím do čistej, najlepšie ľanovej utierky.
- doteraz sme upkieli asi 10 druhov chleba, bagety aj kaiserky
- maximalna spokojnost s pekarnou, vyborny produkt
- vyskusali sme hotove chlebove zmesy aj vlastne recepty s vybornym vysledkom
- niet nad vonu peceneho chleba v dome
- vo faze miesenia je trochu hlucny, moze byt problem, ked odkladate start na noc
- ziadne problemy funkcnosti
plne doporucujeme produkt, zatial splnil vsetky nase ocakavania
- Naša prvá pekáreň,nemáme ju z čím porovnať, ale sme spokojný a pečieme s ňou každý deň keď nie chlebík tak koláč a aj mäso.
- Neviem neprišli sme na žiadne zatiaľ
Oplatilo sa
- Kym funguje, je v pohode
- Pecie chlieb, vymiesi cesto na pizzu, atd.
- Pomerne jednoducho sa udrziava
- Dva haky, dost velka nadoba, upecie chlieb z cca 750 g muky a je dobry
- trochu hlucnost - ci uz pri praci alebo signalizacia
- hlavne ale slaba zivotnost - pri pouzivani 2-3 x do tyzdna len tak tak prezije zarucnu dobu
Kupili sme ju lebo sme doverovali tejto znacke, co asi bola chyba, pre slabu zivotnost ju nemozem odporucit, i ked v dnesnej dobe bude asi tazke najst nieco co vydrzi dlhsie.
- Vytaz dTestu
- Jednoduche ovladanie
- Vyhodna cena
- pre fajnsmekrov nema moznost manualneho nastavenia a doladenia programov
Vyborna pekarnicka za vybornu cenu. Tym co si chcu dopriat chlebik domacej tvorby tak aby vedeli co v nom skutocne je a co si pchaju do bruska silno odporucam
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »