DOMO B 3951
Popis produktu
Parametre produktu
Recenzie
Parametre produktu
Popis produktu
Pekáreň chleba - bezlepková DOMO B3951:
Nová koncepcia domácich pekární DOMO vhodných aj do malých kuchýň, na študentské internáty, na chaty, alebo pre Vás, ktorí pečiete často a nechcete, aby Vám prístroj zaberal na linke drahocenné miesto
Voľba hmotnosti chleba 700 -900g
Hnetacia nádoba s nepriľnavým povrchom vrátane úchytu (š x h x v): 16,5 x 14,7 x 19,3 cm 11 programov
Miešanie, miesenie, kysnutie je úplne automatické
Možnosť nastavenia prepečenia kôrky v troch stupňoch
Programovateľný časovač do 13 hodín Vám zabezpečí čerstvý ranný chlieb
Hnetacie nádoba je z ľahkej zliatiny s vnútornou nepriľnavou úpravou
Pekáreň môže udržiavať teplý chlieb ešte hodinu po skončení programu
Dvojité vonkajšie steny zamedzujú nebezpečenstvo popálenia
Priehľadné veko a prehľadný LCD
Zvukový signál k upozornenie na vhodný čas vloženie ingrediencií alebo konca programu
Vrátane odmerky na cukor, soľ a vodu
Ochrana proti krátkodobému prerušeniu prúdu
Špeciálny bezlepkový program
Technické parametre:
- Rozmery prístroja (š x h x v): 22 x 30 x 29,4 cm
- Hmotnosť balenia: 4,5 kg
- Príkon: 550 W
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
- , automaticky preložené z Heureka.cz
- Vzhľadovo je to malý pekáč, ale výkon je perfektný. Popis výrobku, tiež dobrý, vrátane rôznych rád a je v angličtine.
- Kniha receptov je bohužiaľ len v nemčine.
- , automaticky preložené z Heureka.cz
- Cesto sa celkom dobre mieša a miesi
- Problémy s pečením
Ani jeden pokus z asi 8 nebol upečený, vždy som musela dopekať, vždy aspoň 30 minút, niekedy aj hodinu a viac. Či už som piekla z čerstvých surovín podľa receptov z pekárne alebo z hotových sypkých zmesí, výsledok bol vždy žalostný. Dodržiavala som množstvo, konzistenciu a teplotu surovín a návod. Pekáreň nebola použiteľná ani pre zmesi na pečenie zakúpené spolu s pekárňou od predajcu - hoci sa množstvo zmesi (500 g suchej zmesi) malo podľa návodu bez problémov zmestiť do pekárne, vždy sa prekrylo a musela som ho vybrať, inak by z pekárne vybehlo. Pri pečení sa vždy rozpadla, vo vnútri sa neprepiekla a vonkajšia kôrka bola ako kameň. Zaujímavé je, že bochník z odstránenej pretečenej hmoty pečený samostatne na plechu v normálnej rúre nebol problém. Potom mi došla trpezlivosť a používam ju len na miesenie cesta, stále je dobrá. Pečiem v rúre v samostatne kúpených klasických formách na chlieb (najprv som si vystačila s veľkým hrncom s pokrievkou), bohužiaľ, pekárnička sa ukázala byť na pečenie nepoužiteľná. Trochu drahá, objemná vec použiteľná len na miešanie cesta... Cesto sa z nej celkom dobre vymýva. Takže mi neušetril čas, náčinie ani miesto, ako som očakávala, len trochu práce s miesením cesta. Čiže nesplnil očakávanie, že všetko zvládne v jednom a bez práce.
- , automaticky preložené z Heureka.cz
Pekáreň je malá, priestorovo úsporná. Ideálne na 500 g múky a 400 ml vody som dala 100 g jemnej pšeničnej múky, 100 g jemnej ražnej a 300 g jemnej celozrnnej špaldovej múky , polovicu sušeného droždia z Penny, 2 lyžičky soli a lyžičku cukru, štipku kurkumy, 2 lyžice olivového oleja, hrsť špaldových vločiek a 3 lyžice ľanového semienka, program 3, po skončení ešte asi 20 minút program 11 na dopečenie. S výsledkom som bola spokojná, dá sa pridať veľa vylepšení, napríklad nakladaná zelená paprika, nadrobno nakrájaná kvalitná údená slanina atď.