Najnovšie recenzie zo sekcie Domáce pekárne
- Objemný, ľahký, pohodlný, splnil očakávanie.
- Neutiahnuté spoje.
Zaujal na prvý pohľad
Cenove prijateľný
Vyhovuje mojím požiadavkám
Doporučujem ďalším záujemcom
- Kvalitná pekárnička, kváskový chlieb je super.
- Teplomer dodávaný k sade exclusive svojou kvalitou veľmi zaostáva za kvalitou pekárničky. Je to chatrný čínsky výrobok ktorý ukazoval o 3 stupne vyššiu teplotu. Po reklamácii bol ochotne vymenený no nový meral o 2 stupne viac. Nepresnosť nepovažujem za chybu ale za vlastnosť. Sana by si s takýmto teplomerom nemala robiť hanbu a dodávať niečo kvalitnejšie.
Cena by mohla byť nižšia. Mnoho komponentov je pravdepodobne spoločných s pekárničkou Eta Duplica vital a tá stojí polovicu.
- bez hlučnosti
- kvalitne upečený chlieb hneď na prvý raz
- pekný dizajn
- jednoduchosť ovládania a nadčasovania v režime neskoršie-odložené pečenie
S pekárňou Delicca som spokojná , mám ju síce len týždeň , ale zatiaľ každý upečený chlieb bol TIP-TOP.
Ovládanie je jednoduché a zrozumiteľné , takisto aj návod .
Veľké plus dávam k priloženým receptom. Jediné čo sa mi doposiaľ nepodarilo aktivovať sú čas.hodiny , pravdepodobne niekde robím chybu , ale momentálne niesu pre mňa až tak podstatné ako dobrý,voňavý chlebík bez chybičky.
Pekarnička bola kupovaná ako dar.
Takže neviem posúdiť.
Ale spokojnosť bola.
- pečie špičkovo
spokojnosť s tovarom
odporúčam
Zatiať spokojnosť.
- Tichšia prevádzka v porovnaní s inými pekarňami. S pekarňou som spokojná,splnila očakávania.
- Zdá sa mi že samotné kysnutie cesta je len posledných 30 min.
Určite produkt odporúčam. Zodpovedá cene aj využitiu.
- Prijatelna cena
Peciem takmer kazdy den chlieb je vyborny vsetkym chuti pokial uhadnem spravny recept ale to nezalezi od pekarne.Odporucam vsetkym
- Program na bezlepkový chlieb .
- Nič.
Je super, veľmi tichý. Program na pečenie bezlepkového chleba je vyskúšaný, je veľmi dobrý. Odporúčam.
- multiple use is perfect
- high price - but the price is less than in germany!
a perfect deal and a perfect machine
- Super som spokojná splnila moje očakávanie už peciem aj kvaskovy chlieb na programe vítal.
- Mohol byť namontovaný vypinac je nepraktické stále vykonať zo zásuvky,ale už som si na to zvykla.
Vrelo odporúčam.
- Tichý chod
- dávkovač droždia a prísad zobudí aj mrtveho
Lahke zvolenie programu, kvalitna nadoba na chlieb, 3. pekáreň a spokojnosť
- jednoduché ovládanie , podrobný manuál, automatika,
- kvalita výrobku, prijateľná cena
- perfektné zabalenie výrobku,
- rýchle doručenie tovaru,
zodpovedná komunikácia potvrdenia tovaru, jeho expedícia,
oznam o termíne a času doručenia
pekáreň používame podľa potreby a zatiaľ sme veľmi spokojný
objednávali sme viaceré produkty a vždy sme boli spokojný nielen s tovarom, ale hlavne so službami pre zákazníka
Tovar sme vybrali pre výbornú ponuku , zrozumiteľnosť objednávky. , prijateľná cena
Pekáreň nás príjemne prekvapila modernosťou, automatikou a jednoduchým ovládaním pomocou manuálu. S výrobkom nemáme skúsenosti, ale veľmi rýchlo sme si hi obľúbili..
Produktom pekárne je kvalitný a chutný chlieb Zatiaľ skúšame viaceré recepty, kvalitu spracovania a pečenia chleba.
Doporučujeme rodinám s deťmi a fanúšikom zdravej výživy
Ďakujeme a tešíme sa na ďalšie spokojné objednávky
- odporúčanie
- kvalita
- na odporúčanie od známej sme kúpili túto pekáreň, vyskúšali sme inú značku, mala v podstate podobné funkcie, akurát bola menšia, hľadali sme väčšiu, aby som sa nemusela báť, že mi vykysne chlebík mimo (čo sa mi stalo v požičanej)
- takže výhoda je, že sa naozaj nemusím báť toho, že mi chlebík vykysne mimo nádoby
- výborná cena- myslím si, že kvalita je výborná tiež- uvidím dlhším používaním
- dostali sem odporúčanie na značku, známa je s ňou spokojná niekoľko rokov, aj keď kúpila novú, ale tak časom sa opotrebuje všetko
- zatiaľ pečieme len chlebík, ale určite budem používať aj na iba miesenie...
- zatiaľ sme spokojní a určite odporúčame
ECG PCB 538
Pridané: 28. februára 2016
(naposledy upravené 28. februára 2016)
Zakúpený v MALL.SK
- kvalitný výrobok, dobrá cena
Opäť som si objednala rovnakú pekárničku, predchádzajúca vydržala skoro 5r.
Perfektna pekarnicka. Ma vsetko, co bolo v popise. Chlebik sa nam vydaril hned na prvykrat, dokonca aj bezlepkovy chlebik upiekla vynikajuci. Odporucam.
Výborná.
- chlieb sa krasne vypecie
- problem vybrat miesac zapecie sa
zatial spokojnost skusame recepty
- cesto je dobre prepracované
- perfektne miesi aj mäso na šunku
- nie je hlučný
- chlebík je na vrchnej strane slabšie upečený, nie je chrumkavý, ale inak je chutný
- oproti predchádzajúcej ETE je tento typ menej hlučný
- jednoduchý na používanie
- chcelo by to viac receptov v priloženej brožúrke
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »