Najnovšie recenzie zo sekcie Domáce pekárne

Panasonic SD 2501

perfektny

Pridané: 6. novembra 2016

Neodporúča produkt
  • tichá pekárnička
  • ľahká manipulácia s hnetačmi
  • aj keď dám tmavý program, chleba je stále bledý, musíme väčšinou dať 1x dopiecť. Keďže pečenie nie je možné znova zapnúť pri skončenom programe, je potrebné vytiahnuť pekárničku zo zásuvku, a až potom sa dá zapnúť program....trochu je to otravné
  • malá nádoba na chlieb, nemôžete ani používať návod, lebo keď chceme urobiť podľa návodu väčší chlieb, tak takmer vždy prekysne z nádoby, v tom lepšom prípade Vám iba zašpiní priehľadné sklo a v tom horšom prípade Vám prekysne pod nádobu
  • chlieb robí priemerný, až zlý, oproti o polovicu lacnejšej pekárni z Lídla je tento chlieb menší, viac zhustený(t.j. na druhý deň tvrdší), menej prepečený a chuťovo horší.
  • každý tretí chlieb nám spľasne, na lacnej pekárničke z lídla sa to stalo iba raz, a presne sme vedeli prečo, Na tejto ETE však robíme presne tak, ako by sme to mali robiť a je nevyspytateľná.

Kúpil som túto pekárničku, pretože mama dostala ako darček pekáreň z Lídla(táto stála 45,90 EUR), t.j. o polovicu lacnejšia ako ETA. Keďže táto pekárnička z Lídla bola super, rozhodol som sa vyhľadať to najlepšie, podľa recenzií mala byť ETA Delicca to najlepšie na Slovensku. Bola síce skoro 2x drahá ako tá z Lídla, ale kúpil som ju. Bola to chyba, lebo všetko je na nej horšie, ako v tej lacnej pekárni z Lídla.

Pridané: 26. októbra 2016

• kúpila som si ju už 2x, za tú cenu SUPER

som s ňou max spokojná

Pridané: 20. októbra 2016

• Dobre pečie.
  • Objemný prístroj.

To čo som od neho chcel mi poskytuje.

TEFAL PF 220838

ETA 0149 Siesta

ETA 0149 Siesta

Pridané: 11. októbra 2016

Odporúča produkt
  • overena znacka ked sa da vzdy kupujem vyrobky tejto znacky

odporucam pre jednoduche pouzivanie

Kenwood BM 900

Kenwood BM 900

Pridané: 4. septembra 2016

Odporúča produkt
  • Dopĺňam svoju recenziu :-)
  • V minulosti mi bola položená otázka, na ktorú som v tom čse nevedela odpovedať: či pekáreň používa ventilátor aj pri pečení bezlepkového chleba. Keďže už bezlepkový chlieb na bezlepkovom programe pečiem, môžem potvrdiť, že pekáreň ventiláciu vzduchu pri tomto programe používa, čím "pomôže" chlebíku narásť.
  • Ešte jednu informáciu považujem za podstatnú: náhradnú nádobu, ktorú som musela zakúpiť kvôli opotrebeniu tesnenia na oskách, som si, spolu s hákmi, objednala u firmy Hospol. Píšem to preto, lebo mi dosť dlho trvalo, kým som zistila, že sa to dá objednať u nich (aj napriek tomu, že to v ponuke na svojej stránke nemali).
  • Po fakt dlhoročnom častom používaní "odišlo" tesnenie na oskách, ktoré sa nedalo nahradiť inak, iba kúpou novej nádoby. Tiež sa mi zlomil umelohmotný jazýček na dávkovači na semienka, ktorým sa zaisťuje jeho veko.

Aj napriek uvedeným "proti" (udiali sa po dlhoročnom používaní), je táto pekáreň zárukou kvalitného výsledku.

Pridané: 2. septembra 2016

Overený zákazník Prva.sk Overený zákazník

Pridané: 28. júla 2016

Zakúpený v Prva.sk

• Úplne jednoduchá manipulácia
  • Dosť mi tam chyba funkcia dopecenie.
  • A podľa mňa je dosť hlučný na pečenie v noci

Určite odporúčam.
Ja najradšej používam program číslo 10 dort. Robí to skvele koláče.

Sana Smart Bread Maker Exclusive

Sana Smart Bread Maker Exclusive

Overený zákazník PekareňSana.sk Overený zákazník

Pridané: 18. júla 2016

Zakúpený v PekareňSana.sk

Odporúča produkt
  • Úplné prispôsobenie si všetkých programov podľa seba
  • Nerezová nádoba (zatiaľ sa mi nič nepripieklo)
  • Elegantné nerezové prevedenie
  • Tiché hnetenie
  • Zatiaľ nič vážne, funguje tak ako má
  • Nádoby na bagety mohli byť tiež z nerezu (teflónu sa zďaleka vyhýbam)

Pekáreň som si vybral hlavne kvôli nerezovej nádobe (vyhýbam sa teflónu a podobným škodlivým materiálom, tie do kuchyne nepatria) a taktiež kvôli možnosti pečenia celozrnného kváskového pečiva. Ďalej ma zaujalo kvalitné prevedenie a dostupnosť náhradných dielov

Sencor SBR 1031

Sencor SBR 1031

Pridané: 1. júla 2016

Odporúča produkt
  • Určite sa oplatilo,,dá sa vtom veľa receptov robiť a chlebík je mekucky a chrumkavý,,,bol to ako darček a veľmi sa lubilo...veľká spokojnosť...

Zelmer BM 1000

Zelmer BM 1000

Overený zákazník Andrea Shop Overený zákazník

Pridané: 25. júna 2016

Zakúpený v Andrea Shop

Odporúča produkt
  • Prijemny dizajn spolahlivost nenarocna na cistenie splnilo co som ocakaval. Aspon zatial.
  • zatial nic

som spokojny odporucil by som aj znamym

Concept PC 5040

Concept PC 5040

Pridané: 24. júna 2016

Odporúča produkt
  • Pekárničku Concept som dostal k meninám. Hneď som ju vyskúšal .Upiekol som chlieb špaldový s čia semienkami /recept Varecha/ program 3 1000 gr. stredná svetlosť. Chlieb je výborny .Pekárnička je tichá, mieša aj pečie výborne. Rozhodoval som sa medzi TEFAL a Guzzanti, rozhodla hmotnosť, servis a referencie
  • Môžem len doporučiť. Myslím, že je výhoda hmotnosť 1250 gr.pri kysnutí a dva haky, štruktúra je výborná. Ak sa nemylím tú istu pekárničku vyrába Austria FIRST AUSTRIA 5152.
  • Nemám žiadne

Výborný výrobok za prijateľnú cenu

Professor DP 07

Professor DP 07

Overený zákazník OKAY.sk Overený zákazník

Pridané: 22. júna 2016

Zakúpený v OKAY.sk

Neodporúča produkt
  • nič
  • z 2 kusov ani 1 nebol funkčný

nekupujte tento produkt. je to skopírovaná ETA, z pochybnej výroby a neznámym výrobcom.

Overený zákazník NAY.sk Overený zákazník

Pridané: 18. júna 2016

Zakúpený v NAY.sk

• tichá, dobre naladené programy
  • otvára sa po dĺžke, nedá sa otvoriť po linkou, vypínač je vzadu a nie je podsvietený.

áno, ale...

Moulinex OW 610131

Moulinex OW 610131

Pridané: 8. júna 2016

• Nemám

Pracuje ako má,zatial som spokojná...

Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25