Najnovšie recenzie zo sekcie Domáce pekárne
Som spokojná.
Je to perfektný výrobok.
Super pekaren s vela funkciami. Nepecie len chlieb ale aj ostatne veci, co dalsie pekarne nerobia.
Kenwood BM 450
Pridané: 30. novembra 2017
(naposledy upravené 1. decembra 2017)
Zakúpený v MALL.SK
Spokojnost z mojej strany . Velmi lahka pouzitelnost prijemny design a lahka spotreba super produkt velmi doporucujem chlieb sa pecie 3 hodiny,. Nemam cas tak tam hodim ingredience a za 3 hodiny sa to vypne a ochladi a chlieb je hotovy. Lahke cistenie sklene povrch a svetlo vidiet v akom stadiu je pecenie. Velmi advance vyroboj som priijemne prekvapena . Odporucam vsetkych nech si kupia vyrobok nech vsetci sa maju dobre. A nekupuju chlieb z umelimy prisadamy v obchodnom dome . Domaci je lepsi z kenwood b 450
+++
možnosť piecť chleba re celiatikov
- kvalitné prevedenie
- zatiaľ skúšané chleby vyšli na výbornú, pokiaľ niečo nevyšlo tak vinou zlého návodu, výrobca by mal na tom popracovať
- množstvo možností - chlieb (veľký aj dva polovičné), cesto, bagety, marmelády (exotické), jogurty, z ponuky pekární je táto vybavená maximálne a za dobrú cenu
- návod je slabší, chýba mi v ňom popis jednotlivých programov, časy jednotlivých fáz
- chyby v ponúkaných receptoch, nemyslím tým preklepy, ale zle určené programy či množstvá ingrediencií
Je to druhá pekárnička. Vzhľadom na skúsenosti s "kazítkami" som si pre istotu priplatil tri roky záruky navyše, čo odporúčam aj ostatným.
zatial som použil 4krát na pečenie chleba ,výhoda je že sú tam aj návody na prácu s pekárničkou pri výrobe cesta na rôzne druhy pekárenských výrobkou
- Je dost ticha,co mi vyhovuje.Upecie dobry chlebik
- Vrchnu korku slabo upecie,musi sa dat program najtmavsie.
- Gramáž na pečenie rôznych druhou chlebou
- uplne uzasna, chlieb chutny - aj bezlepkovy
- moc nevyhnieti cesto uplne - do zmesi rucite pridavat viac vody alebo vyhnietit pred
Super.
- zatiaľ som piekla len jeden chlebík, ale vydaril sa, nenašla som zatiaľ negatíva
- Jednoduchá obsluha
Treba to vedieť. Pekáreň síce miesi aj pečie sama, ale nie vždy sa chlieb podarí.
- je to výborný pomocník v domácnosti
- nemám žiadne výhrady
Mala som už domácu pekáreň.
Robila som v nej domáci chleba, kysnuté cesto
Bola som s ňou ve+mi spokojná a keďže sa pokazila častým
používaním a jej oprava nie je možná zakúpila som si u Vás
podobný typ ako som mala.
Má ešte tú výhodu že má dva háky na miesenie.
Som spokojná.
- ticha
- dobre prepeceny chlieb
- iba jedna diera v chlebe
- nenapada mi nic
Dobra a spolahliva pekarnicka. Starostlivo som pekarnicku vyberal a nesklamal som sa v nej. Pocas cca 2 rokov som funguje bez problemov, chlieb je dobre prepeceny, vybera sa dobre. Urcite odporucam.
- super pekárnička, už som takú mala ale po rokoch už doslúžila
- Je jednoducho super
- bez
Dva roky stála v kúte. Začala som ju používať na miesenie. Je jednoducho super. Dám do nej všetky suroviny a hodinu a 30 minút mám voľno - zamiesené a vykysnuté. Pripravené na ďalšie spracovanie.
- široká nádoba, krátky hák- absolútne nepremieša múku treba mu pomôcť. Ak by spoliehal človek iba na automatiku tak celé zle.V strede ho neupečie!!! A cena na to že to nie je on je vysoká:-(
Absolútne nevydarený výrobok! To nik netestuje či čo? Mal som Etu a to bolo perfektné!
V mojom prípade nepoužiteľný po mojich skúsenostiach s pečením na inej:-(
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »