Najnovšie recenzie zo sekcie Domáce pekárne
- veľký bochník chleba, vykysnutie cesta na koláče, varenie džemu, programovanie
Túto pekáreň kupujeme už tretí krát, stále rovnaký typ, každá vydržala asi 5 rokov, pečieme asi 4-5 krát týždenne, je permanentne využívaná;
- Parkrat pouzita a zatial spokojnost s vyrobkom.
- Lacná a dobrá
Nemá
- Veľmi dobre pečie chlieb a prací s tým je skoro nič :)
- Výborné je to, že sa dá vybrať aj korku, silnejšiu alebo nie veľmi.
- Veľa receptov chleba rôznej muky
- Škoda nie sú recepty v slovenčine, musela hľadať návod s receptami v internete, ale našla presne k tejto pekárni
Pre pekáreň ETA som sa rozhodol čisto náhodne,ale bolo to veľmi dobré rozhodnutie! Výboná kvalita za primeranú cenu- chlieb sa mi podaril na prvú šupu-takže zatiaľ 100% spokojnosť!
piekla som zatiaľ iba vianočku, bola výborná
- Výborne na miesenie cesta.
- jednoduche ovladanie
- velke mnozstvo receptov
Za mňa skvelý pomocník, keďže nemožem konzumovať lepok, možem si velmi jendoducho upiect pecivo na ake mam chut. Ovládanie je velmi jendoduche a skala receptov naozaj siroka.
Neviem sa vyjadriť,lebo tovar som kúpil ako darček
Sper produkt
- Vyborna pekaren, dost zalezi od receptu kvoli chuti samotneho chleba, ale nedopeceny sme nemali zatial a to ju par mesiacov pouzivame.
- Kvalitne nerezove prevedenie
- Displej
- Slaba nevyhoda je, ze nahlas pipa, ked chce "dohodit" semiacka
Vyborny produkt, v pomere cena a vykon urcite jedna z najlepsich, hlavne kvalitne spracovanie, ovládanie a tiez pecie super.
Zatiaľ spokojná, i keď ma prekvapilo, že neboli dodané aj recepty, tak som musela hladať na internete. Už som upiekla 2 chlebíky, a skúšam viaceré alternatívy, aby bol chlebík čo najdokonalejší.
- Super produkt
- 100% -ná spokojnosť :)
- chrumkavý chlieb
odpadnú starosti s ručným hnetením, vlastný recept na chleba a hlavne nastavenie casu na ranné pecenie
- chybí přeložený návod
- stejně tak na stránce Tefal není
jsem zvědava jak upeču chleba podle návodu v angličtině
Funguje spoľahlivo. Pečie výborne.
som veľmi spokojná, dobre funguje,
Veľmi dobre miesi cesto. A veľa super programov.
- Som veľmi spokojná, piekla som kvaskovy chlieb,ktorý bol výborný. Robila som aj jogurty, ktoré boli tiež výborne.
Pekáreň jednoducho nemá chybu. Jediná nevýhoda je, že všetky doposiaľ upečené chlebíky sa rýchlo zjedia ;-)
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »