Poradňa Domáce pekárne


Autor: | Vložené: 05.12.2016 000 17:10 | Témy: Poradňa Domáce pekárne

Bábovka, vianočka, panettone je zhorené.

Pri pečení sladkých báboviek, resp. vianočiek som vyskúšala všetky programy, nakoniec sa osvedčil základný. Problém je ten, že pri tomto programe aj pri nastavení najbledšej kôrky musím byť pri pekárničke a vypnúť ju cca o 10-20 min. skôr.. Inak by to úplne zhorelo. Chlieb to isté.
Teraz máme novú Eta crustum.

Pri starej, ktorú sme mali 8 rokov /neznámej značky/nebol žiadny problém.

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.